9.6/10
4.8/5

Gratis retourneren

Gratis verzending vanaf € 100

Levertijd: 1 - 3 dagen

Gratis verzending vanaf €100

Blundstone

Filter

Merk

Model

Materiaal

Maat

Blundstone

Blundstone 067

Blundstone 067

Dress Boots - Bruin
200,-

Blundstone werd opgericht in Tasmanië in 1870 en ondanks dat het al een tijd geleden is, is het bedrijf nog steeds Tasmaans. Een hecht familiebedrijf kun je dus wel stellen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hobart, Tasmanië. In de loop der jaren zijn de Blundstone boots geëvolueerd in stijl, ontwerp, technologie en is de kwaliteit nooit verandert. De chelsea boots hebben het bekende robuuste uiterlijk met twee elastieken aan de zijkant. De schoen is te herkennen aan de “pull tags” aan de voor- en achterkant van de schoen. Dit is een hulpmiddel om de schoen mee aan te trekken, maar ook een kenmerk van Blundstone.

Het zijn meer dan gewone laarzen, het zijn Blundstones. Jouw eigen Blundstones of zogenoemd chelsea boots kun je ook zeker in Nederland bemachtigen. Doordat er een breedte assortiment wordt aangeboden, met verschillende modellen zoals 550, 587,510 en de 1306 past er altijd een Blundstone aan jouw voet.

Sinds 1870 hebben we nieuwe manieren ontwikkeld om ongeëvenaard comfort en bescherming tegen de elementen te bieden. We investeren veel in onderzoek en werken samen met onze partners om toegang te krijgen tot de beste en nieuwste beschikbare technologieën.

Comfortabel zool

We werken samen met de beste leveranciers, innovators en premiumfabrikanten ter wereld om comfortsystemen onder de voeten te leveren die superieure schokabsorptie en comfort bieden.

Comfortabel zool

De zoolconstructie van Blundstone’s is ontworpen en gebouwd om vermoeidheid en orthopedische problemen in het onderlichaam te verminderen.

Leren kwalitiet

Afkomstig van ’s werelds beste leerlooierijen voor superieure bescherming tegen de elementen en extreem lange slijtage.

Zoek je producten