9.6/10
4.8/5

Gratis retourneren

Gratis verzending vanaf € 100

Levertijd: 1 - 3 dagen

Gratis verzending vanaf €100

De week ligt aan jouw voeten

Hoe ziet jouw week eruit? Heb je morgen fysiek les? Ga je naar je werk? Of kruip je thuis achter je computer? Ik vind het wel weer wennen om weer meer afspraken buiten te hebben nu. En dan te moeten bedenken wat ik aan zal trekken. Ik was wel gewend geraakt aan mijn ‘thuis outfit’. Ik kan nu glazig in mijn kast en lades kijken en na een kwartier nog altijd glazig kijken. Wat deed ik ook alweer aan als ik naar mijn opleiding ging? Wat zal ik naar mijn werk aan doen? Herken je dit?

Maandag is echt zo’n opstartdag. De week ligt aan je voeten. Je kijkt in je agenda. Afspraken waar je naar uitkijkt. Of misschien spannend vindt. Of iets er tussen in. Weer iedereen ontmoeten, samen werken aan die opdracht. Misschien daarna even met elkaar wat drinken of eten. En volgend weekend een paar feestjes. Top. Kan niet beter.

Maar goed, eerst maar eens bepalen hoe ik me ga vertonen aan de buitenwereld. Vandaag. Alles uit de kast op mijn bed. Hé, dat was een leuke broek. Wow, dat topje was ik helemaal vergeten. En dat jasje. Ja, even strijken en dan kan dat er mooi bij. In de spiegel ziet het er ook goed uit. Foto maken en even sturen naar Laura. Ja, check. Goedgekeurd.

Schoenen. Oh, nee. Ik ben er nog niet. Sneakers? Neuh. Cowboylaarzen? Nee. Chelsea boots? Even kijken. Hoeft niet eens. Ik weet het al. Top. Let’s go.

Productinformatie

Er zijn verschillende Blundstone boots beschikbaar. Iedere voet is anders en voor iedere voet is er een geschikt model.

Classics

Zijn gevoerd met leer aan de binnenkant. Zijn net wat ruimer dan de originals. Altijd een paar zooltjes meegeleverd. Verkrijgbaar in verschillende materialen, leer, nubuck en suède.

Originals

Zijn wat smaller dan de classics. Worden geen zooltjes bijgeleverd. Verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals leer, nubuck en suède.

Blundstone 1306

Dress boots

Hebben een wat vierkant achtige neus. Vallen wat ruimer uit, dus adviseren we half maatje kleiner te nemen. Verkrijgbaar in leer en nubuck.

Blundstone 1448

Dames collectie

Zijn wat hoger dan andere Blundstones. Hebben een brogue stiksel aan de zijkant van het elastiek.

City dress boots

Enorm geklede Blundstone schoen. Vallen op maat. Zijn wat subtieler dan andere Blundstone boots.

Blundstone kids

Twinnen met je kindje, dat kan! Er zijn verschillende Blundstone boots verkrijgbaar in nubuck, suède en leer. Worden altijd geleverd met een extra zooltje.

Zoek je producten