9.6/10
4.8/5

Gratis retourneren

Gratis verzending vanaf € 100

Levertijd: 1 - 3 dagen

Gratis verzending vanaf €100

I love my Blundstone chelsea boots. To the next festival and back

“Cool, heb je nieuwe laarsjes? Leuk man.”

“Eh nee, die heb je laatst toch al gezien? Toen we in het park gingen chillen. Ik had ze toen aan bij dat blauwe jurkje, weet je wel.”

“Huh, oh zijn het dezelfde laarsjes? Grappig, nou ze staan bij deze wijde broek ook helemaal super.”

Blundstone chelsea boots passen zich elke keer naadloos aan bij wat ik aantrek. En dat niet alleen: of het nou een heerlijke zomerse dag is, een kille avond is of het miezert, ik ben altijd blij dat ik juist deze boots heb aangetrokken. Nooit te warm, nooit te koud. 30 graden of 5 graden. Bevroren, natte voeten of oververhitte voeten? Nee joh, gek. Totaal niet. Ze passen zich net zo makkelijk aan alle omstandigheden aan. Ik weet niet hoe ze het doen die boots van mij, maar ze doen het.

In de modder staan maar geen modderfiguur met mijn chelsea boots

Als ik naar een festival ga, staat daarom één ding vast: aan mijn voeten draag ik deze boots. Geen twijfel over. Ik hoef in elk geval over dat deel van mijn outfit niet na te denken. Geen seconde. ’s Middags jumpen in de zon, ’s avonds hangen in het gras, ’s morgens koffie halen op het natte en modderige festivalterrein en later in de tent dansen ‘in het bier’. In één moeite doorrrrrrr, doorgaan…. No worries. Ik zie er top uit én mijn voeten blijven in topvorm met de chelsea boots.

En weet je wat het met die gekke boots van me is, een weekje later staan ze weer net zo te shinen aan mijn voeten terwijl ik aan het shoppen ben. Hoe ze het doen, doen ze het.  Ja, ik heb ze even met een doekje schoongemaakt natuurlijk. Moeiteloos. Het zijn mijn festival boots, maar eigenlijk zijn het mijn elke dag boots natuurlijk. Dat kreeg je al wel in de gaten denk ik. I Love them, to the next festival and back.

Productinformatie

Er zijn verschillende Blundstone boots beschikbaar. Iedere voet is anders en voor iedere voet is er een geschikt model.

Classics

Zijn gevoerd met leer aan de binnenkant. Zijn net wat ruimer dan de originals. Altijd een paar zooltjes meegeleverd. Verkrijgbaar in verschillende materialen, leer, nubuck en suède.

Originals

Zijn wat smaller dan de classics. Worden geen zooltjes bijgeleverd. Verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals leer, nubuck en suède.

Blundstone 1306

Dress boots

Hebben een wat vierkant achtige neus. Vallen wat ruimer uit, dus adviseren we half maatje kleiner te nemen. Verkrijgbaar in leer en nubuck.

Blundstone 1448

Dames collectie

Zijn wat hoger dan andere Blundstones. Hebben een brogue stiksel aan de zijkant van het elastiek.

City dress boots

Enorm geklede Blundstone schoen. Vallen op maat. Zijn wat subtieler dan andere Blundstone boots.

Blundstone kids

Twinnen met je kindje, dat kan! Er zijn verschillende Blundstone boots verkrijgbaar in nubuck, suède en leer. Worden altijd geleverd met een extra zooltje.

Zoek je producten