9.6/10
4.8/5

Gratis retourneren

Gratis verzending vanaf € 100

Levertijd: 1 - 3 dagen

Gratis verzending vanaf €100

Lopen, fietsen, ov?

Online studeren, online werken? Ja, we doen het nog wel, maar we gaan gelukkig ook weer naar de opleiding en het werk toe. Ik ben er blij mee. Ben wel een beetje klaar met thuis naar mijn scherm koekeloeren.

Als de wekker nu gaat, voelt dat wel even anders op maandagochtend. Ik moet niet alleen uit bed stappen, ik moet ook echt een uurtje later de deur uitlopen, naar buiten. Het weerbericht checken. Jas mee. Jas niet mee. Op de fiets naar het station. En dan in de trein. En dan tien minuten lopen. Om op tijd te zijn voor die meeting. Kop koffie halen voor onderweg. Oortjes niet vergeten. Ik kan er wel aan wennen hoor. Super leuk om iedereen weer te zien en met elkaar te brainstormen. Bij te kletsen. Hard te werken.

En dan daarna weer naar het station lopen. De trein in. En fietsen naar huis. Trap op. Blundstones uit. Die hebben hun werk ook weer gedaan vandaag. Hebben we overal heen gebracht. Ik ga chillen op de bank. Even serietje kijken. Wat ga ik eten? Heb niets in huis. Nou ja, Chelsea boots weer aan en even snel wat halen. Belt een vriend. Of ik kom eten? Ja, ik kom eraan. Ben over tien minuten bij je.

Als ik thuiskom, sluip ik de trap op. Geen geluid maken. Niet mijn huisgenoot wakker maken. Laarsjes uit. Nu blijven ze uit. Morgen mogen ze me weer brengen naar andere plaatsen.

Productinformatie

Er zijn verschillende Blundstone boots beschikbaar. Iedere voet is anders en voor iedere voet is er een geschikt model.

Classics

Zijn gevoerd met leer aan de binnenkant. Zijn net wat ruimer dan de originals. Altijd een paar zooltjes meegeleverd. Verkrijgbaar in verschillende materialen, leer, nubuck en suède.

Originals

Zijn wat smaller dan de classics. Worden geen zooltjes bijgeleverd. Verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals leer, nubuck en suède.

Blundstone 1306

Dress boots

Hebben een wat vierkant achtige neus. Vallen wat ruimer uit, dus adviseren we half maatje kleiner te nemen. Verkrijgbaar in leer en nubuck.

Blundstone 1448

Dames collectie

Zijn wat hoger dan andere Blundstones. Hebben een brogue stiksel aan de zijkant van het elastiek.

City dress boots

Enorm geklede Blundstone schoen. Vallen op maat. Zijn wat subtieler dan andere Blundstone boots.

Blundstone kids

Twinnen met je kindje, dat kan! Er zijn verschillende Blundstone boots verkrijgbaar in nubuck, suède en leer. Worden altijd geleverd met een extra zooltje.

Zoek je producten