9.6/10
4.8/5

Gratis retourneren

Gratis verzending vanaf € 100

Levertijd: 1 - 3 dagen

Gratis verzending vanaf €100

Vintage Handmade

Filter

Merk

Model

Materiaal

Maat

Vintage Handmade

Lillehammer met nubuck leer en rits

Lillehamer
370,-

Over Vintage Handmade

Vintage Handmade is een exclusief schoenenmerk voor heren en dames. Alle modellen van Vintage Handmade zijn gemaakt van het beste leer uit de omgeving Porto, Portugal. Daarnaast wordt het lamswol wat wordt verwerkt in de outdoor laars met huid en haar in de laars gevestigd. Hierdoor blijven de laarzen ademen en geeft het een optimaal loopcomfort. Er wordt altijd gestreefd naar de beste kwaliteit en pasvorm.

Van passie naar droom

De oprichter van Vintage Handmade is een liefhebber van het buitenleven. De man achter Vintage Handmade is een getalenteerde man die een brede kennis heeft van schoenen. Teun van Wetten deelt al meer dan 10 jaar zijn passie in de schoenenbranche. 10 jaar geleden trok hij de stoute schoenen aan en vertrok hij naar Portugal. Hij werkte nauw samen met een Portugees team en ontwikkelde de welbekende Vintage Handmade laars. Waar vermoeide voeten geen rol spelen en men dus plezier heeft van de laarzen tijdens alle jaargetijden. Deze combinatie is waar Vintage Handmade lang naar heeft gezocht. Het uitwisselen van alle ervaringen en kennis heeft geleid tot een eigen ontwerp van comfortabele, warme en waterdichte laarzen. Zo is de Vintage Handmade laarzen lijn ontstaan.

Europees succesvol merk

Vintage Handmade wordt inmiddels in verschillende Europese landen verkocht en is uitgegroeid tot een succesvol merk. De collectie bestaat uit laarzen voor dames en heren. Optimale grip, een slijtvaste zool en 100% natuurlijke wol zorgen voor een unieke, kwalitatieve laars die al jaren enorm geliefd is.

Altijd opzoek naar verbeteringen van de laarzen

Vintage Handmade blijft haar laarzen optimaliseren door hedendaagse technieken en materialen te gebruiken. Het gebruiksgemak en de levensduur van de laars staan hierbij altijd centraal. Een belangrijk aspect binnen het merk is om de juiste prijs-kwaliteitsverhouding te hanteren.

Nederlandse passie & Portugese passie

Een goede samenwerking kan wel gesteld worden. Er zijn regels waaraan de fabrikant moet voldoen. De Portugese fabriek is van een privé eigenaar. De eigenaar is dagelijks bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hij zorgt goed voor zijn medewerkers, machines en producten. Daarnaast deelt hij dezelfde schoenen passie met Teun. Een aantal keer in het jaar wordt de fabriek bezocht in Porto.

Zoek je producten