9.6/10
4.8/5

Gratis retourneren

Gratis verzending vanaf € 100

Levertijd: 1 - 3 dagen

Gratis verzending vanaf €100

Retourneren

Verkeerd model, kleur of maat besteld? Je wilt graag je bestelling retourneren. Dat vinden wij jammer! Als wij jou kunnen adviseren over de juiste maat of over een juist product, horen wij het graag! Kosteloos retour sturen kan binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je pakket. Na deze 14 dagen retour sturen? De kosten zijn dan voor eigen rekening.

Voorwaarden retourneren

Je kunt je bestelling retourneren onder een aantal voorwaarden. Kosteloos retour sturen kan binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je pakket. Na deze 14 dagen retour sturen? De kosten zijn dan voor eigen rekening. Je artikelen moeten in de originele verpakking terug worden gestuurd. Daarnaast moet het product en de verpakking van het product (originele doos) onbeschadigd en dus in de goede conditie verkeren. Daarbij komt dat de artikelen niet vies, beschadigd of gedragen mogen zijn. Is dit wel het geval? Dan kunnen wij helaas uw retourpakket niet in behandeling nemen en vergoeden.

Je kan geen artikelen ruilen bij ons. Je zal dus een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

Hoe stuur ik mijn bestelling terug?

1. Klik op retourzending
2. Vul je postcode en bestelnummer in
3. Volg vervolgens de stappen en je kunt je artikelen retour aanmelden
4. Voeg altijd de pakbon toe. Voeg deze toen in de doos. Hierop staat namelijk informatie op die wij nodig hebben met het verwerken van de retourzending.

Verwerking van retouren

Je pakket afgegeven bij een DHL of PostNL service punt? Het kan wat langer duren voordat wij jouw pakket retour ontvangen in ons distributiecentrum. Iedere ontvangen retourzending wordt gecontroleerd. Voldoet je bestelling aan de juist eisen dan ontvangt je het geld terug van de aankoop. Het bedrag wordt op de rekening teruggestort, waarmee is betaald. Heb jij schoenen besteld met zooltjes of shoe polish en stuur je alleen de schoenen terug. Zijn wij genoodzaakt de verzendkosten  à € 3,95 in rekening te brengen.

Vragen retourneren

Kun jij jouw zending niet retour aanmelden of is er iets fout gegaan met jou zending? Stuur ons gerust een email en wij helpen jou graag met de afhandeling van jou retour.

Zoek je producten