9.6/10
4.8/5

Gratis retourneren

Gratis verzending vanaf € 100

Levertijd: 1 - 3 dagen

Gratis verzending vanaf €100

Verzenden en betalen

Levertijd: 1 – 3 dagen. Let op, dit geldt alleen voor de Benelux. Is je orderwaarde €100 euro of hoger, dan betaald je geen verzendkosten. Voor bestellingen uit Italië, Spanje, Frankrijk en Oostenrijk bedraagt de levertijd 2-3 werkdagen en zijn de verzend- en retourkosten voor uw eigen rekening. Het komt regelmatig voor dat bestelling in Duitsland ook de volgende dag in huis zijn. Wij versturen jouw pakket dezelfde dag, alleen het is de bezorgdienst die er wat langer over kan doen.

Verzending via een bezorgdienst

Wij werken samen met Sendcloud. Wij bieden verschillende bezorgdiensten aan die je zelf kan kiezen. Zij zorgen ervoor dat uw pakket op de juiste manier verstuurd wordt. Je ontvangt een mailtje als je een bestelling hebt geplaatst met een bevestiging. Wordt het pakket door onze logistieke medewerkers klaar gemaakt dan ontvangt je een mail met de track and trace code. Je bent in de staat om het pakket dan dus zelf te volgen. Heb jij een vraag over de verzending van je bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Zorg ervoor dat je het ordernummer van je bestelling bij de hand hebt.

Verzenden binnen Europa

De verzendkosten zijn afhankelijk vanaf welk land je een bestelling plaatst. Bij bestellingen vanaf €100 in de Benelux en Duitsland, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de 100 euro worden er kosten in rekening gebracht. Voor verzendingen naar Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk, Italië, Spanje en Zweden worden er verzendkosten in rekening gebracht.

Retour zenden binnen Europa

Mocht je jouw bestelling retour willen zenden dan worden er in de Benelux en in Duitsland geen retourkosten (kosteloos binnen 14 dagen) in rekening gebracht, wanneer het gaat om een bedrag boven de 100 euro. Is het bedrag onder de 100 euro, dan worden de verzendkosten in rekening gebracht. Bekijk hier de voorwaarden voor het zenden van retouren. De kosten voor het retour sturen vanuit Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk, Italië, Spanje en Zweden zijn voor eigen rekening.

Veilig betalen

Je kunt in onze webwinkel veilig betalen met:

iDEAL
Mastercard
Klarna
Paypal
Bancontact
Sofort
Visa

Zoek je producten