9.6/10
4.8/5

Gratis retourneren

Gratis verzending vanaf € 100

Levertijd: 1 - 3 dagen

Gratis verzending vanaf €100

Zo blijf ik in TFV (top festival vorm) met mijn Blundstone boots

Jouw Blundstone chelsea boots gaan de show stelen deze zomer. De zomer staat voor een heleboel dingen, maar één ding in elk geval: lekker buiten zijn. Zoveel mogelijk, zo lang mogelijk. Met je vrienden, met je buren, met je ouders, met wie dan ook. Het is ook de periode van festivals. Dancefestivals, foodtruckfestivals, wijnfestivals of misschien ga je wel naar een festivalbruiloft.

Blundstone Festival chelsea boots: comfort én stijl gaan hier samen

Als je aan festivals denkt, denk je aan: gezelligheid, goede sfeer, samen leuk hebben met elkaar, wat doe ik aan … en de hele dag op je voeten staan toch? Een chelsea boot is al gauw een van de favoriete keuzes. Het staat geweldig bij ‘elke’ outfit en als je een Blundstone chelsea boot aan je voeten doet, zie je er niet alleen geweldig uit, maar blijven je voeten ook nog eens geweldig voelen. En dat betekent  dat je niets hoeft te missen. Jij blijft in TFV – Top Festival Vorm. Totdat je van het terrein afloopt.

Blundstone boots komen uit Tasmanië in Australië. Comfort en stijl gaan hier hand in hand. Comfort zie je niet, dat voel je. En de stijl zie je natuurlijk wel. Er zijn vele modellen waar je uit kunt kiezen. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten leer: van heel stoer tot heel klassiek. En ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen. Steel nu de show tijdens de komende festivals en feesten met jouw paar Blundstones.

Productinformatie

Er zijn verschillende Blundstone boots beschikbaar. Iedere voet is anders en voor iedere voet is er een geschikt model.

Classics

Zijn gevoerd met leer aan de binnenkant. Zijn net wat ruimer dan de originals. Altijd een paar zooltjes meegeleverd. Verkrijgbaar in verschillende materialen, leer, nubuck en suède.

Originals

Zijn wat smaller dan de classics. Worden geen zooltjes bijgeleverd. Verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals leer, nubuck en suède.

Blundstone 1306

Dress boots

Hebben een wat vierkant achtige neus. Vallen wat ruimer uit, dus adviseren we half maatje kleiner te nemen. Verkrijgbaar in leer en nubuck.

Blundstone 1448

Dames collectie

Zijn wat hoger dan andere Blundstones. Hebben een brogue stiksel aan de zijkant van het elastiek.

City dress boots

Enorm geklede Blundstone schoen. Vallen op maat. Zijn wat subtieler dan andere Blundstone boots.

Blundstone kids

Twinnen met je kindje, dat kan! Er zijn verschillende Blundstone boots verkrijgbaar in nubuck, suède en leer. Worden altijd geleverd met een extra zooltje.

Zoek je producten